Search Aurora's site

Search Aurora's site

sommarjobb marknadsföring i Stockholm

Sommarjobb inom marknadsföring finns hos Aurora Data Recovery AB


Vilka är vi?

-  Aurora Data Recovery etablerades i Sverige April, 1984. Våra lokaler finns belägna i Stocksund, ca 10 minuter norr om Stockholm med bil eller ca 12 minuter med tunnelbana.

-  Idag är Aurora det känt företaget inom Data Recovery i Sverige med gedigen kunskap/erfarenhet och har kunder från de flesta Europeiska länder.Vem är du?

-  För de flesta jobb som vi har tillgängliga, förväntar vi oss att du pratar och skriver god svenska och har en trevlig telefonröst.
-  Du måste ha bra kunskaper inom hantering av en PC, användning av Officeprogrammen, Photoshop eller Paintshop pro, marknadsföring, webbdesign och grafik.
-  Du är förmodligen mellan 18 och 25 år, och har inga problem med att läsa och förstå engelska.
-  Du är en pålitlig person. Kanske har du egna idéer och tycker om att jobba i ett mindre team.
-  Du jobbar hårt och känner dig nöjd när du lyckas med dina uppgifter. Förhoppningsvis har du även ett gott sinne för humor.

Om Du efter att ha läst om vårat företag fortfarande har några obesvarade frågor så är du välkommen att ringa under kontorstid 09:30 - 17:00 på tel.   +46-8-792 22 50

Ni ska alltid fylla i den här enkla jobbansökan, men ni kan även skicka ett mer personligt e-mail med foto och även CV om ni har ett. Våran e-post adress är 'work @ aurora.se'